Incendiu la acoperișul unei case

Marți, 26 Septembrie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Incendiu la acoperisul unei case | imaginea 1 Duminică dimineața, 24 septembrie a.c., pompierii brașoveni au fost solicitați să intervină la un incendiu care se manifesta la acoperișul unei case, cu posibilitatea propagării spre șură, în localitatea Ormeniș, str. Libertății.

La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de comandă și primă intervenție, autoscara mecanică, autocisterna și un echipaj SMURD de prim ajutor. De asemenea, au intervenit pompierii voluntari de la SVSU Ormeniș, cu o autospecială cu apă și spumă, și 2 autospeciale cu apă și spumă trimise în sprijin de ISU Covasna.

Forțele ajunse la fața locului au constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată și cu degajare mare de fum la o anexă gospodărească, cu propagare spre garaj și șură. S-a intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului, concomitent cu protecția celorlalte clădiri din jur.

După aproximativ 3 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat, fiind afectată o suprafață totală aproximativă de 80 de mp. Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime, acesta provocând doar pagube materiale. Cauzele incendiului sunt în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.