Incendiu violent într-o gospodărie botoșăneană

Joi, 14 Septembrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Incendiu violent intr o gospodarie botosaneana | imaginea 1 Un incendiu violent s-a produs, luni seară, 11 septembrie a.c., într-o gospodărie din localitatea Stroiești. Casa și o anexă au fost cuprinse de flăcări.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Lunca, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pompierii au constatat că ardeau casa și anexa, în totalitate, existând pericolul de propagare a flăcărilor la o altă locuință, dar și la depozitul de furaje din curtea vecină.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a intervenit mai bine de două ore. Pompierii au eliminat pericolul de explozie, din interior fiind scoase două butelii. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind acţiunea intenţionată. Cazul a rămas în atenția Poliției.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.