Salvatorii zilei!

Joi, 21 Septembrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Salvatorii zilei | imaginea 1 Deși acest lucru ar putea părea ca o parte a muncii lor, pompierii din aceste imagini sunt cu adevărat salvatorii zilei!

Luni de dimineață, 18 septembrie a.c., ei au fost cei care s-au opus flăcărilor pentru a proteja două locuințe amenințate, în localitatea Copăceanca. Au dat totul pentru binele comunității, cu determinare și profesionalism. Și, în final, cu toate că lupta părea inegală, au reușit să le salveze!

La sosirea lor, incendiul era generalizat, manifestându-se cu flacără deschisă, pe circa 100 mp, la o locuință, care era amplasată în apropierea altor două imobile. Totul a pornit de la o butelie, care a fost verificată, în mod greșit, cu focul. Li se adresează mulțumiri pentru efortul depus, curajul lor neclintit și dedicarea fără margini!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.