Au salvat un cățel dintr-o situație periculoasă

Vineri, 06 Octombrie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Au salvat un catel dintr o situatie periculoasa | imaginea 1 Astăzi vă împărtășim o poveste emoționantă despre devotamentul pompierilor de la Punctul de Lucru Dumbrăveni, care și-au demonstrat încă o dată inima mare și dorința de a salva vieți, de data aceasta salvând un cățel care a ajuns într-o situație periculoasă.

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, 30 septembrie a.c., în localitatea Saroș pe Târnave, unde un cățel de aproximativ 3 luni se juca prin curte și în aventura jocului a căzut în canalul săpat pentru o fântână. Cățelul neavând cum să iasă, a început să plângă și să fie tot mai agitat.

Speriat pentru viața cățelului, stăpânul a alertat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni, care au intervenit prompt pentru a salva micuțul necuvântător. Cu ajutorul echipamentelor speciale și a experienței lor, pompierii au lucrat din greu, având grijă să scoată cățelul în siguranță, fără să-i cauzeze vreun rău.

După minute tensionate și eforturi susținute, cățelul a fost în sfârșit ridicat din canal adânc de aproape 4 metri și a fost readus în brațele recunoscătoare ale stăpânului său. Privirea recunoscătoare a animalului și emoțiile pline de bucurie ale stăpânului au fost recompensa cea mai mare pentru aceste eforturi.

Această poveste este un exemplu al dedicației și sacrificiului pe care pompierii îl fac zilnic pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi nouă. Ne amintesc că sunt acolo pentru a ne ajuta în cele mai dificile momente și reușesc să aducă zâmbete pe chipurile noastre chiar și în cele mai întunecate zile.

Plt. adj. Racoși Mihai, Plt. maj. Boroș Levente, soldat Precup Paul, felicitări pentru această intervenție promptă și încheiată cu succes!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.