În ajutorul cetățenilor, la zeci de evenimente

Joi, 26 Octombrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

In ajutorul cetatenilor  la zeci de evenimente | imaginea 1 Subunitățile operative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au gestionat în interval de 24 de ore un număr de 34 de situații de urgență.

Dintre acestea 7 au fost pentru stingerea incendiilor, 24 de cazuri SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, două evenimente rutiere produse pe raza localităților Drăgănești Vlașca și Roșiorii de Vede, rezultate cu un număr total de 6 victime.

La acestea, pompierii militari au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat, descarcerarea persoanelor din caroseriile deformate și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, si au mai gestionat o misiune pentru deblocarea unei uși de acces în locuință, pentru a facilita intervenția echipajelor medicale la o persoană cu probleme de sănătate.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.