Incendiu violent într-o gospodărie - Flăcările s-au extins și la doi vecini

Joi, 12 Octombrie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Incendiu violent intr o gospodarie   Flacarile s au extins si la doi vecini | imaginea 1 Un incendiu violent a izbucnit, luni dimineață, 9 octombrie a.c., într-o gospodărie din localitatea Budeni.

Flăcările s-au extins rapid și la doi dintre vecini. Un bărbat, cu arsuri la nivelul feței și al scalpului și o femeie, cu atac de panică, au primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, aceștia au refuzat transportul la spital.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta într-o bucătărie și în mai multe anexe, dar și la acoperișul a două case și au acționat astfel încât pagubele să fie cât mai mici. Cel mai probabil incendiul a izbucnit după ce unul dintre proprietari a aprins focul în plită folosind lichide inflamabile.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Colibași, Detașamentului Giurgiu și Punctului de Lucru Călugăreni, cu trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Comana, cu două cisterne care au alimentat autospecialele de pompieri.

Pompierii reamintesc faptul că benzina, gazul sau alte lichide inflamabile nu trebuie folosite niciodată pentru aprinderea focului în sobe sau plite deoarece acestea sunt foarte periculoase și pot produce incendii violente.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.