Pompierii mehedințeni, salvatori de suflete nevinovate

Marți, 03 Octombrie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pompierii mehedinteni  salvatori de suflete nevinovate | imaginea 1 Misiune de salvare mai puțin obișnuită, sâmbătă, 30 septembrie a.c., pentru pompierii mehedințeni care au intervenit pentru salvarea unei pisici căzute într-o fântână, în satul Boceni, comuna Tâmna.

Aceștia au folosit accesoriile din dotare și au coborât în fântâna adâncă de peste șase metri, reușind să aducă necuvântătoarea la suprafață în siguranță.

Pisica și-a sărbătorit a doua șansă la viață în brațele celui care, impresionat de eforturile pompierilor, a hotărât să o adopte.

P𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟𝑖𝑖 𝑚𝑒ℎ𝑒𝑑𝑖𝑛𝑡̦𝑒𝑛𝑖 𝑎𝑢 𝑑𝑒𝑚𝑜𝑛𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡 𝑖̂𝑛𝑐𝑎̆ 𝑜 𝑑𝑎𝑡𝑎̆ 𝑑𝑒𝑣𝑜𝑡𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑠𝑎𝑙𝑣𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑣𝑖𝑒𝑡̦𝑖𝑖, 𝑖𝑛𝑑𝑖𝑓𝑒𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑐𝑎̆ 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑎 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑜𝑚 𝑠𝑎𝑢 𝑎 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑠𝑢𝑓𝑙𝑒𝑡 𝑛𝑒𝑐𝑢𝑣𝑎̂𝑛𝑡𝑎̆𝑡𝑜𝑟.

Pompierii mehedinteni  salvatori de suflete nevinovate | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.