Stanciu Marian - salvatorul lui Ozzy, beagle-ul pierdut pe munte

Marți, 03 Octombrie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Stanciu Marian   salvatorul lui Ozzy  beagle ul pierdut pe munte | imaginea 1 Povestea beagle-ului pierdut, Ozzy, a devenit virală pe Internet.

Ozzy este un câine din rasa beagle, care s-a pierdut de stăpâna lui în data de 24 septembrie a.c., pe traseul Bran – Refugiul Țigănești. Patrupedul este unul foarte iubit, stăpâna acestuia luându-l cu ea atât în concedii la malul mării, cât și pe drumuri de munte.

Povestea pierderii a ajuns pe grupuri de Facebook, lumea s-a implicat prin distribuire masivă, dar și în presa locală. A fost o căutare la care au ajutat mulți cetățeni din comunitate.

Iubitorii de munte și nu numai s-au mobilizat și au refăcut traseul de zeci de ori în căutarea acestuia. S-au lipit afișe, sute de persoane fiind alături de stăpâna patrupedului pierdut, fiecare contribuind la căutarea acestuia în limita posibilităților, atât prin căutare fizică, cât și prin vorbe de încurajare.

Miercuri dimineața, Marian a ieșit la plimbare cu motocicleta în zona pârtiei de la Zănoaga din Bran. A zărit câinele, a deschis postarea să verifice dacă este vorba despre câinele căutat. După ce s-a asigurat că este vorba despre câinele pierdut, a sunat la Salvamont Brașov să anunțe găsirea lui.

A urmărit animalul în jur de 30 de minute, până a ajuns în ajutor un salvator montan din localitatea Bran. S-a reușit prinderea cățelului și în scurt timp a urmat și emoționanta reîntâlnire cu proprietara, care în tot acest timp l-a căutat pe diferite trasee, pe unde a fost anunțată apariția lui.

Salvatorul de la Secția de Pompieri Predeal, Stanciu Marian, este încadrat la ISU Brașov din aprilie 2022 ca soldat profesionist, însă este în sistem încă din anul 2021, acesta activând ca și voluntar până în momentul încadrării.

Se adresează felicitări lui 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒂𝒏, 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒔𝒊𝒎𝒕̦𝒖𝒍 𝒄𝒊𝒗𝒊𝒄 𝒅𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒅𝒂𝒕 𝒅𝒐𝒗𝒂𝒅𝒂̆, 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒊𝒎𝒑𝒍𝒊𝒄𝒂𝒓𝒆, 𝒅𝒂𝒓 𝒎𝒂𝒊 𝒂𝒍𝒆𝒔 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒇𝒂𝒑𝒕𝒖𝒍 𝒄𝒂̆ 𝒏𝒖 𝒂 𝒓𝒂̆𝒎𝒂𝒔 𝒏𝒆𝒑𝒂̆𝒔𝒂̆𝒕𝒐𝒓! 𝑫𝒆 𝒂𝒔𝒆𝒎𝒆𝒏𝒆𝒂, 𝒑𝒆 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒂 𝒄𝒂𝒍𝒆, se adresează 𝒇𝒆𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕𝒂̆𝒓𝒊 𝒏𝒖𝒎𝒂̆𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒎𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒆 𝒐𝒂𝒎𝒆𝒏𝒊 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒔-𝒂𝒖 𝒎𝒐𝒃𝒊𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒄𝒂̆𝒖𝒕𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒂𝒏𝒊𝒎𝒂𝒍𝒖𝒍𝒖𝒊, 𝑺𝒂𝒍𝒗𝒂𝒎𝒐𝒏𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊, 𝒔̦𝒊 𝒕𝒖𝒕𝒖𝒓𝒐𝒓 𝒄𝒆𝒍𝒐𝒓 𝒊𝒎𝒑𝒍𝒊𝒄𝒂𝒕̧𝒊 𝒊̂𝒏 𝒓𝒆𝒖𝒏𝒊𝒓𝒆𝒂 𝒄𝒆𝒍𝒐𝒓 2 𝒑𝒓𝒐𝒕𝒂𝒈𝒐𝒏𝒊𝒔̦𝒕𝒊 𝒂𝒊 𝒑𝒐𝒗𝒆𝒔̦𝒕𝒊𝒊. 𝑻𝒐𝒕𝒖𝒍 𝒆 𝒃𝒊𝒏𝒆 𝒄𝒂̂𝒏𝒅 𝒔𝒆 𝒕𝒆𝒓𝒎𝒊𝒏𝒂̆ 𝒄𝒖 𝒃𝒊𝒏𝒆!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.