Au intervenit pentru a transporta călătorii aflați într-un autocar defect

Joi, 23 Noiembrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Au intervenit pentru a transporta calatorii aflati intr un autocar defect | imaginea 1 Pompieri ai Detașamentului Deva au intervenit, sâmbătă după-amiază, 18 noiembrie a.c., cu o autospecială de tip microbuz, pentru a transporta călătorii aflați într-un autocar defect, care se deplasa spre Germania.

La ieșirea de pe autostrada A 1, pe Drumul European E 68, în localitatea hunedoreană Ohaba, autocarul nu și-a mai putut continua deplasarea din cauza unei defecțiuni tehnice.

Cele 35 de persoane au fost transportate cu microbuzul ISU Hunedoara până la Căminul Cultural din satul Ohaba, pentru a fi în siguranță până la sosirea unui alt mijloc de transport care să le dea posibilitatea să-și continue călătoria.

În autocar se afla și un cățel care devenise neliniștit și speriat din cauza trecerii de la căldura din interiorul autovehiculului la ploaia și temperatura exterioară de aproape 1 grad Celsius.

Toți pasagerii au fost cazați în siguranță în clădirea încălzită a Căminului Cultural din satul Ohaba, comuna Lăpugiu de Jos, urmând ca firma de transport să trimită un alt autocar care să transporte călătorii spre destinația inițială.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.