Fiecare suflet contează!

Luni, 20 Noiembrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Fiecare suflet conteaza | imaginea 1 Au demonstrat-o încă o dată, pompierii de la Garda de Intervenție Lupeni, care au evacuat miercuri, 15 noiembrie a.c., două cățelușe surprinse de un incendiu izbucnit într-un apartament din Lupeni.

Prin fumul dens care a inundat apartamentul, salvatorii le-au deslușit trupurile fără vlagă. Le-au scos repede la aer curat și au încercat tot ce le-a stat în putință pentru a le salva viețile.

Din nefericire, pentru Bella, o cățelușă blândă, în vârstă de 11 ani, nu au mai putut face nimic, însă sora ei, Mia, și-a revenit și acum se află în afara oricărui pericol.

Știți vorba aceea “Un ochi plânge și altul râde”…asta au simțit și salvatorii la această intervenție.

Și chiar dacă nu toate poveștile lor se termină așa cum ne dorim, ei nu vor renunța niciodată, ci dimpotrivă, vor lupta cu aceeași determinare în fiecare misiune ce le este încredințată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.