Intervenție pentru căutarea-salvarea unei persoane rătăcite

Joi, 28 Decembrie 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Interventie pentru cautarea salvarea unei persoane ratacite | imaginea 1 În cursul serii de vineri, 22 decembrie a.c., la ora 18:51, pompierii timișeni au fost solicitați prin apel 112 să intervină pentru căutarea-salvarea unei persoane rătăcite în Periam Port.

De urgență au fost alertate toate subunitățile de intervenție ale ISU Timiș, iar la fața locului s-a intervenit în această misiune complexă cu patru autospeciale de serviciu, trei autospeciale de primă intervenție si comandă, un autocamion pentru intervenția în zone greu accesibile, două șenilate și un ATV, două baloane de iluminat și două generatoare de curent electric și camere cu termoviziune, precum si un echipaj SMURD.

La misiune au participat forțe din cadrul poliției române, jandarmeriei și poliției de frontieră, care au utilizat mijloace cu termoviziune. În sprijin au acționat pompierii voluntari ai comunei Periam.

La fața locului au fost organizate două puncte de căutare, de la Periam Port spre Igriș și de la Igriș spre Periam Port, pe o distanță de aproximativ 20 km, în Lunca Mureșului, pe un teren împădurit. Persoana în vârstă de aproximativ 37 de ani a fost găsită de pompieri după aproximativ 2 ore de căutări, într-un șanț. Aceasta a fost predată ambulanței și transportată la spital.

Felicitări tuturor forțelor pentru implicare și mobilizare exemplară a efectivului ISU Timiș, alături de colegii din cadrul ITPF Timișoara, IPJ și IJJ Timiș, în această misiune de salvare. 𝐀u 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆, 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐝𝐚𝐭𝐚̆, 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐝𝐮𝐜ă 𝐬𝐩𝐞𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐚𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐞.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.