Pompierii au descoperit trupul unei femei carbonizate

Luni, 18 Decembrie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pompierii au descoperit trupul unei femei carbonizate | imaginea 1 Stația de Pompieri Negrești și Detașamentul de Pompieri Vaslui au intervenit, vineri, 15 decembrie a.c., cu patru autospeciale și echipaje specializate, pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Tufeștii de Jos, comuna Rebricea, pentru protecția vecinătăţilor, precum și pentru degajarea unei victime surprinse în incendiu.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată în întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 60 metri pătrați. După efectuarea recunoașterii, în interiorul imobilului a fost descoperit trupul carbonizat al unei femei în vârstă de aproximativ 80 ani.

Corpul femeii a fost degajat din flăcări, din nefericire, victima având arsuri incompatibile cu viața. Pompierii au acționat pentru protecția vecinătăţilor, dar, mai ales, pentru limitarea și lichidarea incendiului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului va fi stabilită ulterior.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.