Povestea din spatele unei intervenții de succes

Marți, 26 Decembrie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Povestea din spatele unei interventii de succes | imaginea 1 Miercuri, 20 decembrie a.c., pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Câmpulung, a izbucnit un incendiu la un autoturism, care se afla staționat în apropierea unui spațiu comercial.

Întâmplarea a făcut ca prin zonă să fie și doi militari, care au format echipă cu ceilalți participanți la trafic, pentru a opri incendiul din dezvoltare.

Cei doi au fost domnul inspector de prevenire, Locotenent colonel Oprea Daniel și domnul Plutonier major Ștefan Claudiu, de la Unitatea Militară 01044 din Câmpulung.

Incendiul se manifesta la compartimentul motor, iar pentru a-l ține sub control, Claudiu și ceilalți au acționat cu stingătoarele proprii, însă era nevoie de un stingător de capacitate mai mare.

Când a ajuns pompierul argeșean, a văzut magazinul din apropiere și i-a solicitat lui Claudiu să meargă și să aducă un stingător pentru a putea opri flăcările din dezvoltare.

Între timp, Daniel a sunat și la 112 pentru a detalia situația.

Stingerea incendiului a continuat în echipă, Daniel știind modul de intervenție, iar Claudiu, alături de ceilalți participanți, acționând întocmai după indicațiile pompierului.

Din fericire, prin intervenția promptă și gestionarea eficientă a situației, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale în partea din față a mașinii.

Concluzia…nu treceți nepăsători pe lângă unele evenimente, întotdeauna, împreună suntem mai puternici!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.