Un bărbat a suferit arsuri extinse, în urma unui incendiu

Luni, 04 Decembrie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Un barbat a suferit arsuri extinse  in urma unui incendiu | imaginea 1 Un bărbat a suferit arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului, în urma unui incendiu izbucnit în locuința sa din Valea Dragului, vineri după-amiază, 1 decembrie a.c.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Colibași și Punctului de Lucru Greaca, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SAJ. În sprijin, a fost solicitată și o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă de la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni”.

Cel mai probabil, bărbatul a încercat să facă focul în sobă și a folosit lichide combustibile, având o țigară aprinsă. Acesta a fost surprins în incendiu, dar a reușit să iasă din încăperea în care se afla până la sosirea pompierilor. Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale și transportat la spital. Locuința a ars pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

❗️Pompierii reamintesc faptul că benzina, gazul sau alte lichide inflamabile nu trebuie folosite pentru aprinderea focului în sobă. Acestea sunt foarte periculoase și pot produce incendii violente. De asemenea, nu trebuie folosite alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba.❗️

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.