A suferit arsuri, în urma unui incendiu violent de locuință

Luni, 08 Ianuarie 2024Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

A suferit arsuri  in urma unui incendiu violent de locuinta | imaginea 1 Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței în urma unui incendiu violent ce a izbucnit în locuința sa.

Evenimentul s-a produs, joi după-amiază, 4 ianuarie a.c., în localitatea Puieni.

Cel mai probabil, bărbatul a folosit benzină atunci când a aprins focul în sobă. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la un spital din capitală.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca, Stației Colibași și Detașamentului Giurgiu, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Aceștia au constatat faptul că locuința ardea generalizat, pe o suprafață de aproximativ 130 mp. Pompierii au reușit să protejeze casa vecinilor, fiind afectate doar trei geamuri termopan.

Se reamintește faptul că benzina, gazul sau alte lichide inflamabile nu trebuie folosite pentru aprinderea focului în sobă.

Acestea sunt foarte periculoase și pot produce incendii violente. De asemenea, nu trebuie folosite alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.