Casă salvată de intervenția promptă a pompierilor vâlceni

Luni, 15 Ianuarie 2024Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Casa salvata de interventia prompta a pompierilor valceni | imaginea 1 Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, joi, 11 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Râmnicu Vâlcea.

S-au alocat de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, precum și o ambulanță aparținând SAJ.

Forțele ISU ajunse la fața locului au constatat că incendiul se manifestă în camera centralei, pe o suprafață de cca 8 mp. 𝑫𝒂𝒕𝒐𝒓𝒊𝒕𝒂̆ 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒗𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒆𝒊 𝒑𝒓𝒐𝒎𝒑𝒕𝒆 𝒔̦𝒊 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒆𝒔𝒊𝒐𝒏𝒊𝒔𝒕𝒆 𝒂 𝒑𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒎𝒊𝒍𝒊𝒕𝒂𝒓𝒊, 𝒊𝒏𝒄𝒆𝒏𝒅𝒊𝒖𝒍 𝒂 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒔̦𝒊 𝒍𝒊𝒄𝒉𝒊𝒅𝒂𝒕 𝒊̂𝒏 𝒔𝒄𝒖𝒓𝒕 𝒕𝒊𝒎𝒑 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝒔𝒐𝒔𝒊𝒓𝒆𝒂 𝒆𝒄𝒉𝒊𝒑𝒂𝒋𝒆𝒍𝒐𝒓 𝒐𝒑𝒆𝒓𝒂𝒕𝒊𝒗𝒆, 𝒊̂𝒏 𝒍𝒊𝒎𝒊𝒕𝒆𝒍𝒆 𝒈𝒂̆𝒔𝒊𝒕𝒆, 𝒇𝒊𝒊𝒏𝒅 𝒔𝒂𝒍𝒗𝒂𝒕𝒂̆ 𝒂𝒔𝒕𝒇𝒆𝒍 𝒊̂𝒏𝒕𝒓𝒆𝒂𝒈𝒂 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒊𝒏𝒕̦𝒂̆.

Din fericire, nu au fost persoane surprinse de incendiu. A ars acoperișul centralei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de cca 8 mp (învelitoarea din tablă nu a fost afectată). S-au degradat pereții încăperii destinate centralei termice și holului de acces. Cauza probabilă: jar căzut din sistemul de încălzire.

Casa salvata de interventia prompta a pompierilor valceni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.