Eroul din spatele telefonului - Respect, Plutonier adjutant-șef Valentin Malanca!

Luni, 15 Ianuarie 2024Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Eroul din spatele telefonului   Respect  Plutonier adjutant sef Valentin Malanca | imaginea 1 În ,,culisele” Dispeceratului 112 al ISU Timiș, un erou lucrează în spatele telefonului, aducând speranță și salvare. Noaptea de miercuri spre joi, 11 ianuarie a.c., Plutonier adjutant-șef Valentin MALANCA, pompier dedicat și profesionist, a avut o intervenție remarcabilă.

Prin cuvintele sale calme și pline de compasiune, Valentin a reușit să convingă un tânăr să împărtășească locul unde se afla, permițând astfel echipajelor de salvare să acționeze prompt și eficient, fără ca situația de urgență să degenereze ori să aibă un sfârșit nefericit.

În coordonarea forțelor din cadrul mai multor instituții angrenate, acest gest a fost vital pentru a asigura intervenția necesară și, cel mai important, pentru a salva o viață.

Valentin reprezintă esența devotamentului și a profesionalismului, un adevărat erou care acționează în liniște, dar cu impact major. Fie ca această poveste să fie o amintire a puterii pe care o avem atunci când lucrăm împreună pentru binele comun. Felicitări!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.