Salvator, oriunde, oricând - Respect, Sublocotenent Gavrilă Mirel Andrei!

Luni, 15 Ianuarie 2024Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Salvator  oriunde  oricand   Respect  Sublocotenent Gavrila Mirel Andrei | imaginea 1 Vineri dimineața, 12 ianuarie a.c., 𝐬𝐮𝐛𝐥𝐨𝐜𝐨𝐭𝐞𝐧𝐞𝐧𝐭 𝐆𝐚𝐯𝐫𝐢𝐥𝐚̆ 𝐌𝐢𝐫𝐞𝐥 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢, în timp ce se îndrepta spre subunitate, a acționat pentru acordarea primul ajutor unei victime, în urma unui accident rutier produs pe dealul Balota.

Acesta se afla în trafic și a observat că a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă, existând riscul să cadă într-o râpă.

Pompierul mehedințean, Sublocotenent Gavrilă Mirel Andrei, a intervenit fără ezitare, a anunțat evenimentul la numărul unic de urgență 112 și a extras victima în afara zonei de pericol.

Până la sosirea forțelor de intervenție, ofițerul a asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autoturismul implicat în accident.

La locul evenimentului au fost mobilizate de urgență, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin, cu o autospecială de stingere și o ambulanța SMURD, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Victima, conștientă și cooperantă, a fost preluată de către echipajul SAJ, fiind ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin pentru investigații suplimentare.

𝐒𝐮𝐛𝐥𝐨𝐜𝐨𝐭𝐞𝐧𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐆𝐚𝐯𝐫𝐢𝐥𝐚̆ 𝐌𝐢𝐫𝐞𝐥 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭 𝐚𝐥 𝐅𝐚𝐜𝐮𝐥𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐀𝐜𝐚𝐝𝐞𝐦𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐭̦𝐢𝐞 ,,𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐂𝐮𝐳𝐚”, 𝐢𝐚𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐥𝐮𝐧𝐚 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐒𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐒𝐭𝐫𝐞𝐡𝐚𝐢𝐚.

Reprezentanții ISU Mehedinți îi 𝑚𝑢𝑙𝑡̦𝑢𝑚esc 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑑𝑒𝑑𝑖𝑐𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑠̦𝑖 𝑎𝑛𝑔𝑎𝑗𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑙𝑢𝑖 𝑓𝑎𝑡̦𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑠̦𝑖 𝑖̂𝑙 𝑎𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎̆ 𝑐𝑎̆ 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑔𝑒𝑠𝑡 𝑜𝑚𝑒𝑛𝑒𝑠𝑐 𝑝𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑠𝑐ℎ𝑖𝑚𝑏𝑎 𝑑𝑒𝑠𝑡𝑖𝑛𝑒!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.