Un pisoiaș năzdrăvan salvat de pompieri

Marți, 30 Ianuarie 2024Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Un pisoias nazdravan salvat de pompieri | imaginea 1 Sâmbătă, 27 ianuarie a.c., în jurul prânzului, o situație aparte a pus în alertă salvatorii sălăjeni.

Într-o gospodărie din localitatea Derșida, a fost observat un pisoiaș năzdrăvan căzut într-o fântână, care avea cu siguranță nevoie de ajutor. De îndată, pompierii s-au mobilizat și au început misiunea de salvare.

Intervenția echipajelor de pompieri din cadrul Detașamentului Zalău și al Punctului de Lucru Sărmășag a fost una destul de dificilă, deoarece a fost nevoie de îndepărtarea acoperișului fântânii pentru a poziționa trepiedul de salvare necesar coborârii.

Cu toate că puțul fântânii era foarte îngust și avea o adâncime de aproximativ 12 m, un salvator a coborât în fântână, iar puiul de pisică captiv a fost salvat și predat teafăr proprietarului. Felicitări echipajelor pentru efortul depus și modul profesionist de intervenție!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.