Echipajul intervine prompt și aduce pe lume o fetiță sănătoasă!

Joi, 29 Februarie 2024Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Echipajul intervine prompt si aduce pe lume o fetita sanatoasa | imaginea 1 Era aproape ora 03:00 dimineață când pentru Punctul de Lucru Avrig dispeceratul a anunțat: “- Echipajul SMURD se va deplasa de urgență în localitatea Porumbacu de Sus. Avem o doamnă de 34 de ani, sarcină luna a 9-a - prezintă contracții puternice.” “- Recepționat, ne deplasăm de urgență!”

Jonatan, Andrei, Radu și Rebeca au pornit într-un suflet spre locul solicitării. Simultan, la fața locului a început deplasarea și un echipaj cu medic. În poarta casei erau așteptați de un bărbat, vizibil emoționat și neliniștit: “Ce bine că ați ajuns! Intrați! Soția mea nu se simte bine, are dureri mari, cred că va naște…”

Intrați în casă, au găsit-o pe mamă foarte încordată, având contracții puternice, iar după câteva momente membranele s-au rupt. “Haideți să ne întindem, vă rog, suntem aici, vă ajutăm și în curând va ajunge și medicul.”

Odată întinsă pe pat, în câteva clipe nașterea a și început. După câteva minute, bebelușul se născuse, era o fetiță care plângea cu toată puterea, anunțându-și venirea pe lume. La scurt timp, mama și fetița au fost preluate de echipajul cu medic și transportate la maternitate, ambele fiind stabile datorită promptitudinii și profesionalismului salvatorilor.

Se adresează felicitări sergentului major Popa Jonatan, sergentului major Ciulea Andrei, sergentului major Cîrciumaru Radu și voluntarei SMURD Popa Rebeca, pentru modul exemplar în care au intervenit pentru a aduce pe lume un suflet! Mult succes în toate misiunile viitoare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.