Explozie la o casă - Pompierii au scos două persoane de sub dărâmături

Luni, 05 Februarie 2024Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Explozie la o casa   Pompierii au scos doua persoane de sub daramaturi | imaginea 1 Linștea dimineții din localitatea vasluiană Lunca Banului a fost brutal întreruptă de o explozie puternică, care a avut loc într-o zi de luni, 29 ianuarie a.c. Vecinii au fost primii care au răspuns apelului de urgență, salvând două persoane din ruinele imobilului afectat, înainte chiar de sosirea echipajelor de intervenție.

Secția de Pompieri Huși a intervenit prompt, mobilizând două autospeciale și o ambulanță SMURD, alături de echipe specializate pentru salvarea și acordarea primului ajutor victimelor.

Apelul la numărul unic de urgență, 112 a declanșat un răspuns rapid, semnalând că o explozie a avut loc, iar cel mai probabil există victime. La fața locului, echipajele de intervenție au găsit un tablou înfricoșător: patru persoane se aflau în interiorul imobilului afectat, două dintre acestea fiind prinse sub dărâmături.

Pompierii au reușit să scoată de sub ruinele prăbușite doi bărbați, în vârstă de 75 și, respectiv, 55 de ani. Ambele victime prezentau răni, una dintre ele suferind arsuri la nivelul feței, gâtului și căilor respiratorii. În acel moment critic, au primit îngrijiri medicale de urgență în ambulanțe.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.