Incendiul a pornit de la un aparat de aer condiționat

Joi, 08 Februarie 2024Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Incendiul a pornit de la un aparat de aer conditionat | imaginea 1 Pompierii militari bârlădeni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la anexa unei locuințe din municipiul Bârlad.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la o magazie construită lângă casă și exista pericolul de propagare la întregul imobil. Nu au fost înregistrate persoane rănite sau intoxicate.

După aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat. Au ars zece metri liniari gard, șase scaune, un aparat de aer condiționat, două biciclete, un aragaz și magazia.

S-au deteriorat circa 20 metri pătrați izolație din polistiren (izolația locuinței) și bagdadie. Pompierii au salvat locuința.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs într-un aparat de aer condiționat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.