24 de ore din 24, în slujba cetățenilor!

Luni, 25 Martie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

24 de ore din 24  in slujba cetatenilor | imaginea 1 Stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor calificat și asigurarea măsurilor P.S.I. reprezintă doar câteva exemple dintre cele 42 de misiuni desfășurate de salvatorii teleormăneni în doar 48 de ore.

În perioada de referință, efectivele I.S.U. „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit pentru stingerea a 6 incendii, dintre care trei izbucnite la locuințele unor cetățeni, unul la cablurile unui stâlp de electricitate și două de vegetație uscată.

Au mai intervenit la 34 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave și la două accidente rutiere, produse pe raza localităților Baciu și Orbeasca de Jos, rezultate cu două victime.

❗️Foarte important❗️Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.