Felicitări, Luciana Alexandrescu!

Marți, 19 Martie 2024Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Felicitari  Luciana Alexandrescu | imaginea 1 „Vă deplasați în municipiul Slatina, strada Tudor Vladimirescu, la un incendiu izbucnit la deșeuri vegetale și gunoi menajer”, acesta a fost mesajul dispecerului. Zis și făcut. În frunte cu Luciana, întregul echipaj a început pregătirea pentru misiune.

Astfel, Luciana Alexandrescu, elevă la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, aflată în practică la ISU Olt, s-a deplasat direct la mașina pe care o încadra, cea de 10.000 de litri și a pornit fără nicio ezitare în misiune alături de colegii săi.

Mai bine de patru ore, Luciana a lucrat cot la cot cu salvatorii și au reușit să stingă incendiul. Chiar dacă este fată și are numai 25 de ani, pe tot parcursul perioadei de practică a dat dovadă de implicare, profesionalism și seriozitate, calități definitorii pentru un salvator!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.