Incendiu violent la un bloc cu patru etaje

Marți, 19 Martie 2024Bihor
Sursa Foto: Facebook ISU Bihor

Incendiu violent la un bloc cu patru etaje | imaginea 1 „Joi, 14 martie a.c., în jurul orei 06.30, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a fost primit un apel care sesiza producerea unui incendiu la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe cu patru etaje, de pe strada Ciocârliei din Aleșd.

Pentru gestionarea evenimentului semnalat, la fața locului au fost mobilizați în cel mai scurt timp, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității.

Echipajele de pompieri au acționat atât din interiorul, cât și din exteriorul imobilului, reușind să lichideze incendiul, care se manifesta în balconul închis al apartamentului, în aproximativ 15 minute, și împiedicând propagarea acestuia la camerele locuinței și la celelalte apartamente”, a transmis ISU Bihor.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate. Au ars mai multe ferestrele și ușa balconului de la apartamentul în care au izbuncit flăcările, dar şi mai multe lucruri depozitate în zona cuprinsă de incendiu.

După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit de la ce a pornit focul: un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.