Cinste și mulțumiri acestor eroi!

Vineri, 05 Aprilie 2024Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Cinste si multumiri acestor eroi | imaginea 1 Ei sunt cei care au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, 1 aprilie a.c., aproape 10 ore, la un incendiu de vegetație uscată în comuna Iara!

Obosiți, dar fericiți că au putut să își ducă la bun sfârșit misiunea! Colegii de la Detașamentul Turda au muncit asiduu pentru a stinge flăcările care au afectat o suprafață de peste 40 de hectare în localitatea Surduc.

Incendiul a pornit de la vegetația uscată, iar din cauza vântului puternic s-a extins și la litieră. N-au existat nici surse de alimentare cu apă, accesul la unele focare s-a făcut cu maximă dificultate, astfel că, la un moment dat, vâlvătaia părea să câștige.

Chiar și așa, acești oameni nu au cedat! Mulți dintre ei au venit de acasă, hotărâți să apere cu orice preț pădurea. Cot la cot cu pompierii au lucrat reprezentanți ai Ocolului Silvic și numeroși localnici inimoși. Cu toții au depus un efort colosal și au plecat după miezul nopții. Pe această cale, ținem să le mulțumim! Domnilor, ne înclinăm în fața voastră!

Cinste si multumiri acestor eroi | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.