Explozie la un bloc din Craiova - 50 de locatari au fost evacuați

Vineri, 26 Aprilie 2024Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Explozie la un bloc din Craiova   50 de locatari au fost evacuati | imaginea 1 Explozie neurmată de incendiu la un bloc (P+1), din municipiul Craiova. În urma evenimentului, s-a prăbușit o parte a etajului 1.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Astfel, având în vedere situația creată, la locul intervenției au fost direcționate 1 autospecială de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, 1 container multirisc, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 3 ambulanțe SMURD și 2 ambulanțe aparținând SAJ, iar în sprijin, 1 container multidisc din cadrul ISU Olt.

În urma deflagrației 4 persoane au fost afectate, dintre care, din nefericire, pentru una dintre acestea a fost declarat decesul. Celelalte 3 victime au fost transportate la spital, conștiente. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.