Jurnalul operativ al ISU Teleorman

Luni, 08 Aprilie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Jurnalul operativ al ISU Teleorman | imaginea 1 În doar 48 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 53 de evenimente, după cum urmează:

🔴 45 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;

🔴 trei incendii de locuințe, izbucnite în localitățile Mihăești (Olt), Teleormanu și Necșești;

🔴 două misiuni în sprijinul echipajelor SAJ Teleorman, pentru preluarea unor persoane cu probleme de sănătate;

🔴 trei intervenții pentru înlăturarea efectelor negative ale fenomenelor meteorologice care au avut loc în cursul zilei de marți, 2 aprilie a.c., pe timpul codului portocaliu de vânt.

❗️Foarte important❗️Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.