Respect, Plt. adj. Rașca Teodor, Plt. adj. Sabău Alexandru, Sg. maj. Muntean Paul!

Marți, 02 Aprilie 2024Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Respect  Plt  adj  Rasca Teodor  Plt  adj  Sabau Alexandru  Sg  maj  Muntean Paul | imaginea 1 Miercuri dimineața, 27 martie a.c., Plt. adj. Rașca Teodor, Plt. adj. Sabău Alexandru, Sg. maj. Muntean Paul, care încadrează echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Punctului de Lucru Lechința, au avut parte de o intervenție emoționantă.

Împreună cu colegii de la Serviciul de ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, asistent Zăgrean Maria și ambulanțier Șorobetea Gheorghe au asistat la venirea pe lume a doi bebeluși, gemeni, băiat și fată.

Ce a făcut ca intervenția să fie și mai surprinzătoare a fost faptul că mama nu a știut că este însărcinată cu gemeni, aceștia născându-se la o diferență de aproximativ 45 de minute unul de celălalt. Evenimentul a avut loc în ambulanța SMURD, în momentul de întâlnire cu echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean.

Pentru pompierii paramedici, astfel de misiuni sunt mai rare și procedurile specifice sunt aplicate cu maximă responsabilitate, până la primirea sprijinului de la un echipaj medical superior. Felicitări și colegilor din Dispeceratul Integrat ISU-SAJ pentru modul în care au gestionat această situație! Felicitări, dragi colegi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.