Trei cai au fost salvați dintr-un incendiu de gospodărie

Marți, 23 Aprilie 2024Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Trei cai au fost salvati dintr un incendiu de gospodarie | imaginea 1 Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au fost solicitați, în noaptea de marți, 16 aprilie a.c., să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă în localitatea Gilău.

Ajunse la fața locului, echipajele au constatat faptul că flăcările se manifestau la casa de locuit, un grajd, precum și la o bucătărie de vară, pe o suprafață de aproximativ 400 mp.

De asemenea, exista pericolul ca focul să se extindă la o altă casă situată în vecinătate.

Imediat, forțele au fost suplimentate cu autospeciale de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca. Până la sosirea pompierilor, proprietarii au reușit să salveze 3 cai.

Salvatorii au acționat pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor secundare ale incendiului mai bine de 5 ore, fiind împiedicată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.