Salvarea unui cal căzut într-un beci de 3 metri adâncime

Miercuri, 15 Mai 2024Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Salvarea unui cal cazut intr un beci de 3 metri adancime | imaginea 1 Vineri, 10 mai a.c., în jurul orei 10:43, Detașamentul de Pompieri Târgoviște, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Aninoasa, au intervenit pentru salvarea unui cal căzut într-un beci de aproximativ 3 metri adâncime.

Incidentul a avut loc în localitatea Viforâta, unde promptitudinea și coordonarea eforturilor echipajelor de intervenție au fost esențiale pentru finalizarea cu succes a misiunii.

Pompierii, echipați corespunzător și pregătiți, au acționat pentru extragerea în siguranță a calului, fără a compromite securitatea personalului de intervenție. Calul a fost extras nevătămat, spre marea ușurare a proprietarului.

Pentru gestionarea situației a intervenit Detașamentul de Pompieri Târgoviște cu o autospecială de intervenție și un container multirisc.

De asemenea, intervenția a beneficiat de sprijinul valoros al voluntarilor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Aninoasa. Se exprimă profunda gratitudine pentru devotamentul și implicarea lor activă. Felicitări, dragi colegi, pentru intervenția promptă și pentru empatia demonstrată și cu ocazia acestei intervenții!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.