Incendiu devastator la o hală de depozitare din Brașov

Marți, 18 Iunie 2024Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Incendiu devastator la o hala de depozitare din Brasov | imaginea 1 Vineri, 14 iunie a.c., pompierii brașoveni au fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la o hală din municipiul Brașov în care erau depozitate aluminiu și deșeuri din aluminiu.

Spre fața locului au fost direcționate două autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj CBRN, o autospecială cu roboți și un echipaj SMURD.

La sosirea echipajelor operative la fața locului, incendiul se manifesta cu flăcări și degajare mare de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, cu risc de propagare și la alte hale situate in apropiere.

Doar profesionalismul și intervenția promptă a pompierilor brașoveni a făcut ca incendiul să fie păstrat în limitele găsite, reușindu-se localizarea si lichidarea acestuia înainte sa se extindă la clădirile învecinate.

În urma incendiului, au ars aluminiu, deșeuri din aluminiu și materiale plastice care erau depozitate în hală. Din fericire, în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime.

După lichidarea incendiului, a continuat căutarea eventualelor focare rămase și, după ce s-au asigurat că nu mai există niciun pericol, echipajele de intervenție au raportat ,,misiune îndeplinită”.

𝑰̂𝒏𝒄𝒂̆ 𝒐 𝒎𝒊𝒔𝒊𝒖𝒏𝒆 𝒊̂𝒏𝒄𝒉𝒆𝒊𝒂𝒕𝒂̆ 𝒄𝒖 𝒔𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔, 𝒊̂𝒏 𝒄𝒂𝒓𝒆, 𝒄𝒂 𝒅𝒆 𝒇𝒊𝒆𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒂𝒕𝒂̆, 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒈𝒊𝒊 𝒔̦𝒊-𝒂𝒖 𝒅𝒆𝒎𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒂𝒕 𝒗𝒐𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒂 𝒔̦𝒊 𝒅𝒆𝒗𝒐𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒏𝒐𝒃𝒊𝒍𝒂 𝒎𝒆𝒔𝒆𝒓𝒊𝒆 𝒅𝒆 𝒑𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓. 𝑭𝒆𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕𝒂̆𝒓𝒊!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.