Incendiu la un grajd dezafectat

Vineri, 07 Iunie 2024Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Incendiu la un grajd dezafectat | imaginea 1 Luni, 3 iunie a.c., Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă, precum și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un grajd dezafectat, în cartierul Moara Grecilor, din municipiul Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului, dar și la învelitoarea unei locuințe, existând posibilitatea de propagare la alte două case și un depozit de furaje. Incendiul se manifesta violent, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de circa 1.000 metri pătrați.

După aproximativ 30 de minute de luptă cu flăcările, incendiul a fost localizat. Flăcările nu s-au propagat în interiorul locuinței. Acoperișul grajdului s-a prăbușit în interior, fără a fi înregistrate victime. În continuare, s-a lucrat pentru protecția bunurilor aflate în pericol și lichidarea ultimelor focare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.