Incendiu violent, pornit de la vegetația uscată

Marți, 02 Iulie 2024Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Incendiu violent  pornit de la vegetatia uscata | imaginea 1 Un incendiu violent a izbucnit, joi după-amiază, 27 iunie a.c., în localitatea Adunații Copăceni. Pornit de la vegetație uscată, incendiul s-a extins în două gospodării.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, Stației Mihăilești, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, cu patru autospeciale de stingere și reprezentanți ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

Pompierii au constatat faptul că într-una din curți ardeau o parte din casă și o anexă, pe o suprafață de aproximativ 150 mp, iar în cealaltă, o anexă pe circa 50 mp. De asemenea, incendiul se manifesta și la vegetație uscată, pe aproximativ cinci ha, în spatele curților. Pompierii au reușit să protejeze de flăcări restul locuinței și casele vecine.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.