Respect, Căpitan Buhai Claudiu!

Vineri, 05 Iulie 2024Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Respect  Capitan Buhai Claudiu | imaginea 1 Luni, 1 iulie a.c., Căpitan Buhai Claudiu din cadrul inspectoratului a dat dovadă de curaj, intervenind pentru salvarea vieții unei persoane implicate într-un accident rutier grav, în timp ce se întorcea din misiune.

Fără ezitare, Claudiu a oprit mașina și s-a grăbit spre locul accidentului. Cu o abordare promptă, a colaborat cu echipajul medical din cadrul SAJ Mureș pentru a evalua starea victimei, a-i acorda primul ajutor și de a o stabiliza. A reușit să o scoată din șanțul adânc și să o transporte pe un teren stabil, oferindu-i o nouă șansă la viață.

Dedicarea sa nu s-a oprit aici. A ajutat la îndepărtarea căștii victimei și la aplicarea unui guler cervical, asigurându-se de siguranța acesteia. De asemenea, a menținut legătura cu dispeceratul 112, oferind informații actualizate despre starea victimei și facilitând intervenția rapidă a echipajului SMURD.

Datorită intervenției prompte a salvatorului, viața victimei a fost salvată. El a demonstrat o dorință puternică de a ajuta pe cei aflați în nevoi. El este un exemplu de urmat pentru toți cei care se confruntă cu situații de urgență!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.