Salvare emoționantă, în mijlocul dezastrului

Vineri, 05 Iulie 2024ISU Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU ISU Bucuresti-Ilfov

Salvare emotionanta  in mijlocul dezastrului | imaginea 1 Fericire pură!!!! Doar acest sentiment poate fi citit pe chipurile colegilor noștri.

În după-amiaza zilei de duminică, 30 iunie a.c., o zi toridă de vară cu temperaturi extreme, pompierii ISU București-Ilfov au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată de mare amploare, produs în localitatea 1 Decembrie din județul Ilfov.

A fost o intervenție solicitantă, care a necesitat alocarea multor resurse din cauza suprafeței mari afectate și a dificultăților privind alimentarea cu apă a autospecialelor. Efortul depus de cei peste 90 de pompieri care au intervenit a fost unul uriaș, asta nu i-a împiedicat totuși să audă “strigătul de ajutor” al unui pui de căprioară.

Speriat de flăcările violente, în lupta lui pentru a supraviețui, a căzut intr-un puț dezafectat care avea o adâncime de aproximativ 3.5 m. Fără nicio ezitare, salvatorii au coborât după el și au reușit să-l extragă în siguranță. Puiul a fost predat autorităților responsabile pentru a primi îngrijirile necesare și atunci când se va mai înzdraveni să revină în mediul lui.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.