Concurs de tir sportiv “Cupa Instituțiilor”, cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei Române

Vineri, 21 Octombrie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Concurs de tir sportiv  Cupa Institutiilor   cu ocazia sarbatoririi Zilei Armatei Romane | imaginea 1 Marți, 18 octombrie a.c., la inițiativa Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” din Timișoara, s-a desfășurat un concurs de tir sportiv „𝑪𝒖𝒑𝒂 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒊𝒕𝒖𝒕̦𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓”, organizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei Române, eveniment marcat în fiecare an la data de 25 octombrie.

În urma acestui concurs, echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, formată din Col. Constantin-Dumitru CODREANU, ca reprezentant al instituției și cei 4 concurenți: Mr. Alin-Nicolae GUZU, Mr. Marian RUSU, Cpt. Alin Nicolae CIOVICĂ și Lt. Ovidiu-Ioan LEFTER, s-a clasat pe 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈. Reprezentanții ISU Timiș adresează felicitări colegilor pentru această perfomanță!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.