Etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al MAI

Sâmbătă, 01 Iulie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Etapa finala a Campionatului de Atletism si Cros al MAI | imaginea 1 Trei pompieri cărășeni, parte a lotului sportiv reprezentativ al IGSU, au participat la etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al MAI. Campionatul a fost organizat în municipiul Tărgu-Jiu, în incinta Stadionului Municipal, unde fiecare armă din cadrul MAI a trimis un lot reprezentativ.

𝗠𝗿. 𝗜𝗹𝗶𝗲 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗶𝗻 𝗦𝗼𝗿𝗶𝗻, așa cum a obișnuit la toate competițiile la care a participat până în prezent, a obținut medalia de aur la ambele probe la care a participat, respectiv: proba de 1500 m și Cros 3000 m – categoria +45 ani.

După ce au dat dovadă de multă perseverență și rezistență, la finalul competiției, ceilalți doi colegi cărășeni au reușit să se claseze după cum urmează: 𝗣𝗹𝘁. 𝗺𝗮𝗷. 𝗟𝘂𝗽ș𝗮𝗰 𝗟𝗮𝘂𝗿𝗮 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮 a obținut locul IV la proba de 800 m și locul VI la proba de Cros 2000 m – categoria +35 ani, iar 𝘀𝗹𝗱. 𝗔𝗿𝗷𝗼𝗰𝗮𝗻 𝗗𝗲𝗻𝗶𝘀 a obținut locul IV la proba de Viteză 100 m – categoria -35 ani.

Reușitele colegilor au contribuit la clasarea pe Locul I a lotului sportiv reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Reprezentanții ISU Caraș-Severin sunt foarte mândri de ei și le mulțumesc pentru modul exemplar în care i-au reprezentat!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.