Activități de control şi evacuare la Spitalul Județean de Urgență Miercurea-Ciuc

Vineri, 22 Februarie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Activitati de control si evacuare la Spitalul Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc | imaginea 1 Specialiștii Inspecției de Prevenire din cadrul ISU "Oltul" Harghita au desfăşurat în săptămâna 18-22 februarie, a.c., activități de control la Spitalul Județean de Urgență Miercurea-Ciuc, iar marţi, 19 februarie, a.c., au organizat un exercițiu de evacuare în caz de incendiu la secția ortopedie.

Inspectorii de prevenire au instruit personalul medical pe linia apărării împotriva incendiilor, în sensul folosirii eficiente a mijloacelor de primă intervenție din dotare - stingătoare. Scopul acestor activități este de a pregăti personalul unității spitalicești, obiectiv important din competența inspectoratului, unde, zilnic, sunt îngrijite sute de persoane și oricând pot apărea diverse situații de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.