Exerciţiu de alarmare publică, având ca scenariu producerea unui seism

Miercuri, 20 Februarie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Exercitiu de alarmare publica  avand ca scenariu producerea unui seism | imaginea 1 Miercuri, 13 februarie, a.c., în comuna Sândominic, s-a desfăşurat un exerciţiu de alarmare publică, având ca scenariu producerea unui seism, pentru a se verifica funcţionarea sistemului de alarmare, capacitatea de reacţie şi intervenţie în cazul unei situaţii de urgenţă.

Exerciţiul a fost coordonat de specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Oltul" al judeţului Harghita, urmărindu-se activitatea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sândominic, a elevilor și cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială "Marton Aron" din localitate, în cazul producerii unui cutremur.

La şedinţa CLSU a participat şi inspectorul şef al ISU "Oltul" Harghita, colonel Cimpoeşu Stelian.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.