Călătorie în “Lumea Copiilor” și “Paradisul Copilăriei”!

Luni, 15 Aprilie 2019Mureș
Sursa Foto: ISU Mureș

Calatorie in  Lumea Copiilor  si  Paradisul Copilariei | imaginea 1 Un control nu înseamnă doar amenzi, înseamnă zâmbete, voie bună și, nu în ultimul rând, PREGĂTIRE!

Astfel, pe timpul activităților de control și îndrumare executate de pompierii mureşeni pe raza municipiului Târgu-Mureș în data de marţi, 9 aprilie, a.c., într-o acțiune comună a Serviciilor de Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, Serviciului de Inspecție și Prevenire a incendiilor, alături de companiile E-ON și DELGAZ GRID au desfășurat activități de educare preventivă privind riscurile potențiale, modul de acțiune și comportare înainte, pe timpul și după producerea unei situații de urgență, precum și exerciții de evacuare la Grădinița “Paradisul Copilăriei” și Școlile Gimnaziale “Bernady Gyorgy” și “Alexandru Ioan Cuza”.

Aici au fost instruite un număr de 128 de cadre didactice, 1930 de copii. Acțiuni similare s-au desfășurat și miercuri, 10 aprilie, la Grădinița “Lumea Copiilor” și Școlile Gimnaziale “Friedrich Schiller”, “George Coșbuc” și “Liviu Rebreanu” unde au fost instruite un număr de 134 de cadre didactice și 2301 de copii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.