Control de prevenire la un operator economic din Miercurea-Ciuc

Luni, 15 Aprilie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Control de prevenire la un operator economic din Miercurea Ciuc | imaginea 1 Specialiştii Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Harghita au desfăşurat, la sfârșitul săptămânii trecute, 6-7 aprilie, a.c., un control de prevenire la un operator economic din Miercurea-Ciuc, care are organizat SPSU (Serviciu Privat pentru Situații de Urgență).

S-a executat un exerciţiu de evacuare în cazul producerii unui incendiu, după un scenariu specific domeniului de activitate. De asemenea, pompierii militari din cadrul Detașamentului Miercurea-Ciuc au derulat o acțiune de recunoaștere în teren la acest obiectiv cu risc de incendiu din zona de competență, pentru identificarea surselor de alimentare cu apă, familiarizarea cu particularitățile clădirii, prelucrarea cu personalul SPSU asupra asigurării intervenției imediate în caz de incendiu, până la sosirea echipajelor specializate de stingere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.