Informarea preventivă, o preocupare permanentă a pompierilor militari harghiteni

Luni, 10 Iunie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Informarea preventiva  o preocupare permanenta a pompierilor militari harghiteni | imaginea 1 Premergător desfășurării manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor Catolice, specialiștii Inspecției de Prevenire, în colaborare cu componenta preventivă a S.V.S.U. din cadrul Primăriei Miercurea-Ciuc, au desfășurat, vineri, 7 iunie, a.c., activități de informare preventivă pe strada Szek din municipiul reședință de județ.

Acestea s-au desfăşurat la comercianții ambulanți, verificându-se respectarea măsurilor de securitate la incendiu, precum și asigurarea mijloacelor de primă intervenție în caz de incendiu, respectiv modul de folosire al acestora.

În cadrul acțiunilor preventive, au fost distribuite materiale de informare preventivă din campania RISC ("Renunță! Improvizațiile sunt Catastrofale") și reguli de apărare împotriva incendiilor specifice manipulării, transportului și utilizării GPL.

Informarea cetățenilor cu privire la măsurile și mijloacele de ordin preventiv despre riscurile la incendiu constituie o preocupare permanentă a pompierilor militari harghiteni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.