Controale de prevenire și activități de informare preventivă la comercianții ambulanți

Duminică, 28 Iulie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Controale de prevenire si activitati de informare preventiva la comerciantii ambulanti | imaginea 1 În perioada 23-28 iulie, a.c., în Băile Tușnad, se desfășoară Universitatea de Vară şi Tabăra Studențească Tusványos, a XXX-a ediție.

În ultimele două zile, inspectorii de prevenire din cadrul ISU "Oltul" Harghita, în cooperare cu SVSU Băile Tușnad, au efectuat controale de prevenire și activități de informare preventivă la comercianții ambulanți, pe linia respectării normelor de prevenire a situațiilor de urgență, la amenajările temporare din perimetrul de desfășurare a evenimentului, fiind diseminate și mesajele campaniilor de prevenire naționale.

Măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor vor fi asigurate de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Băile Tuşnad.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.