Amendat cu 1.000 de lei pentru nerespectarea legislației în vigoare

Sâmbătă, 12 Octombrie 2019Giurgiu
Sursa Foto: ISU Giurgiu

Amendat cu 1 000 de lei pentru nerespectarea legislatiei in vigoare | imaginea 1 Deși nu a trecut nici măcar o săptămână de când un cetățean din localitatea Hulubești, comuna Călugareni, a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.500 lei pentru arderea resturilor de vegetație uscată și miriște fără obținerea permisului de lucru cu focul și fără luarea măsurilor pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăți, un alt cetățean din comuna Joița, sat Bîcu, a fost amendat marţi, 8 octombrie, a.c., cu suma de 1.000 de lei pentru nerespectarea legislației în vigoare.

Toți cei care nu respectă prevederile legale riscă să fie sancționați contravențional cu amendă. Pompierii giurgiuveni reamintesc faptul că, pe lângă aspectele de ordin financiar, este foarte important ca cetăţenii să nu uite de cel mai important aspect, și anume, că au fost situații în care au existat persoane decedate din cauza incendierii terenurilor agricole în scopul iginenizării acestora.

Nu ezitați ca, atunci când observați cetățeni care incendiaza terenurile, să anunțați pompierii cât mai repede posibil, pentru a nu se ajunge la situații care să vă pună dumneavoastră viața și/sau proprietatea în pericol.

SPUNEȚI STOP INCENDIILOR DE VEGETAȚIE USCATĂ!!! PROTEJAȚI-VĂ VIAȚA ȘI PROPRIETATEA!!!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.