Exercițiu de evacuare în caz de incendiu la colegiu şi grădiniţă

Marți, 01 Octombrie 2019Mures
Sursa Foto: ISU Mures

Exercitiu de evacuare in caz de incendiu la colegiu si gradinita | imaginea 1 Luni, 30 septembrie, a.c., compartimentele: Inspecția de Prevenire, Serviciul Pregătire Pentru Intervenție și Reziliența Comunităților și Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș, din cadrul Inspectoratului petru Situații de Urgență “Horea” al judeţului Mureș, au organizat un exercițiu de evacuare în caz de incendiu la Colegiu Național Pedagogic Mihai Eminescu și Grădinița cu Program Prelungit nr. 11.

Au participat: 20 de cadre profesorale, 17 personal auxiliar, 560 de elevi, 4 educatoare și 47 de copii. Forțe participante din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” al judeţului Mureș au fost: un ofițer și doi subofițeri de la inspectorat, 2 autospeciale de stingere și una pentru salvări de la înălțimi, încadrate cu un șef gardă intervenție și 9 subofițeri.

Scopul exercițiului a fost testarea capacității de reacție a Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, precum și modul de reacție a cadrelor didactice, a elevilor și copiilor din cadrul unității de învățământ.

Pompierii mureşeni adresează mulțumiri tuturor celor implicați în activitate, pentru promptitudinea și seriozitatea manifestată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.