Activități de informare preventivă la “Căsuța cu povești” din municipiul Zalău

Marți, 19 Noiembrie 2019Salaj
Sursa Foto: ISU Salaj

Activitati de informare preventiva la  Casuta cu povesti  din municipiul Zalau | imaginea 1 Miercuri, 13 noiembrie, a.c., ISU “Porolissum” Sălaj a avut bucuria de a fi alături de copiii Grădiniței cu P.P. “Căsuța cu povești” din municipiul Zalău, printr-o serie de activități de informare preventivă.

Activitățile au cuprins atât o parte teoretică, prin desfășurarea unei lecții deschise privind cunoașterea măsurilor și a regulilor de comportare în cazul producerii unor situații de urgență, cât și o parte practică, prin desfășurarea unui exercițiu de alarmare/evacuare.

Respectând un set minim de măsuri preventive, atât cei mici, cât și cei mari, evită să se expună unor riscuri care pot apărea peste tot: acasă, la grădiniță sau în alte locuri unde ne petrecem timpul liber. Pompierii sălăjeni îşi iau angajamentul să fie în permanență în mijlocul celor mici și să contribuie, cât mai mult posibil, la formarea unui comportament preventiv, de la cele mai fragede vârste!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.