Exerciţiu de alarmare - evacuare în caz de incendiu la o şcoală gimnazială

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Exercitiu de alarmare   evacuare in caz de incendiu la o scoala gimnaziala | imaginea 1 Asigurarea pregătirii unitare a elevilor şi întregului personal din unităţile de învăţământ, în vederea formării unui comportament adecvat în cazul producerii situaţiilor de urgenţă reprezintă o prioritate pentru pompierii militari. În acest sens, Staţia de Pompieri Panciu, în cooperare cu S.V.S.U. Câmpuri, au desfăşurat vineri, 15 noiembrie, a.c., un exerciţiu de alarmare - evacuare în caz de incendiu la Şcoala Gimnazială Câmpuri.

Activitatea a trezit interesul elevilor pentru formarea unor valori și atitudini concentrate pe grija pentru viața personală și a celor din jur. La exercițiu au participat elevii școlii, însoțiți de cadre didactice prezente în acel moment la clase.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.