Pompierii militari călărășeni, în vizită la grădinița Step by Step

Duminică, 24 Noiembrie 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Pompierii militari calaraseni  in vizita la gradinita Step by Step | imaginea 1 Educația preventivă începe de la vârste fragede și se învață pas cu pas. Specialiștii din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților au desfășurat miercuri, 20 noiembrie, a.c., la Grădinița ,,Step by Step, din municipiul Călărași, o acțiune de informare preventivă care a captat atenția celor mai mici dintre călărășeni.

Scopul acestei activități a constat în modalitatea de a-i împrieteni pe preșcolari cu cele mai simple abordări în cazul producerii unor situații de urgență, pentru a fi pregătiți în cazul în care, la un moment dat, ar putea fi surprinși de o situație de urgență: incendiu, cutremur și altele.

Au fost prezentate câteva situații probabile, iar micuții au fost foarte încântați, răspunzând pozitiv inițiativei pompierilor, punând și ei la rândul lor o mulțime de întrebări. Le-au fost prezentate și autospecialele din dotarea pompierilor, special destinate acordării primului ajutor, precum și transportul victimelor, toată activitatea finalizându-se prin acordarea de diplome celor mai atenți dintre copii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.