Exerciţiu de alarmare-evacuare în caz de incendiu la un colegiu tehnic din Focşani

Marți, 03 Decembrie 2019Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Exercitiu de alarmare evacuare in caz de incendiu la un colegiu tehnic din Focsani | imaginea 1 Asigurarea pregătirii unitare a elevilor şi întregului personal din unităţile de învăţământ, în vederea formării unui comportament adecvat în cazul producerii situaţiilor de urgenţă, reprezintă o prioritate. În acest sens, joi, 28 noiembrie, a.c., s-a desfăşurat un exerciţiu de alarmare - evacuare în caz de incendiu la Colegiul Tehnic “Valeriu D. Cotea” din municipiul Focșani.

Pe lângă activitatea propriu-zisă de evacuare, în cadrul exercițiului au fost prezentate reguli și măsuri privind modul de comportare în caz de incendiu, măsuri de prevenire a incendiilor, dar și măsuri de acordare a primului ajutor.

Activitatea a trezit interesul elevilor pentru formarea unor valori și atitudini concentrate pe grija pentru viața personală și a celor din jur. La exercițiu au participat elevii colegiului, însoțiți de cadre didactice prezente în acel moment la clase.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.